Finns inget o klaga på!

Hej mina läsare=)  Sitter nu och ser Champions League och vad har hänt med klubbarnas försvar, De bara ramlar in mål. Ålborg har släppt in 6hittils och matchen är inte ens slut. Vad gör dom här egentligen kan man fråga sig?

Annars var jag nere och tittade på Köpings herrar träna men kom dit lite tidigare innan träningen för hade ändå inget och göra nu efter jobbet. Folket i Köping Innebandy var väldigt förvånade över att de inte fick sätta sig på läktaren som vanligt för att Bobollarna ville ha stängd träning men självklart måste man förstå det. Ni möter dom i ett hett derby på lördag vafan:D Tror på en mycket spännande match med fult spel:P

Och Warberg-Aik spelade oavgjort igår. Det var visst en riktigt bra match tyvärr missade jag ju den för har inta kanalen hemma. Kan vara dags och beställa den om man ska få se den bästa innebandyn! Men strongt av Warberg att få oavgjort när de hade sina 3-4 stjärnor borta!  Jag måste även få önska min ponke Jimmy Pettersson lyckatill mot Västerås innebandy på fredag. Han spelar ju nuförtiden i Mullsjö och de ja sett och hört har han gjort de grymt ifrån sig. Fortsätt på den stilen men tyvärr så håller jag ändå på Vibarna i matchen men ser gärna att du gör en bra match för de.

Annars idag jobbade man på fiket och efter jobbet tog ja en fika med Bärsinge Pontus, trevligt samtal han skulle precis efter de iväg och träffa hockey kvinnan i Eskiltuna, Minns inte va hon hette mende är iaf hon som spelar med killarna och är världens bästa kvinnliga hockey spelare:D
Sen träffa ja även sjuklingen linda, Det var jätte trevligt men de blev inte så mycke sagt för hon har typ halsfluss=(   Krya på dig!  

Träning imorrn och hoppas verkligen ja kan köra fullt ut för de behöver jag inför matchen på fredag. Känns osäkert för revbenet är fortfarande svullet men får hoppas de blir bättre under nattens sömn.

Och imorrn försvinner även datorn min så osäkert när nästa blogg inlägg blir, ringde idag på en dator på blocket så får se om de kan bli den man kommer att köpa. De får framtiden visa sig!

Men nu tackar jag för mig mer en och önskar alla innebandy älskare, unga som gamla att fortsätta träna och göra de bästa av situationen i motgång samt framgång. De kommer ni gå långt på isåfall=)

/Fredrik Åhlberg #69




 


Då var de måndag igen=)

Helgen har sprungit förbi och de är dags för ny jobb vecka samt massa annat som borde göras. Men när man vakna igår morse samt idag så har ja ont efter en smäll på matchen. Den stora vänster backen i deras lag fick till en rejäl kropps tackling och de är nu i efterhand de har gjort ont men får hoppas att de går över snart.

Som ni säkert sett så har en snäll person designat om bloggen min o ändrat om de mesta, lite trevligare och samtidigt snyggare blev de nu eller tycker ni ja ska ändra om till de gamla?

Har annars njutit för de mesta över segern och ja lovade ju att skriva mera om matchen men de finns inte så mycket att till läggas mer en att vi i denna match jobbade som ett lag och att jag fick min första utvisning för säsongen efter en ful spark, sorry kristofersson men alla i Mjölby såg väl vilken ful tackling ja fick innan;)

Hoppas bara vi fortsätter på samma spår och visar Eskilstuna grabbarna hur innebandy ska spelas men en spännande match är vad man ska se fram emot. Nu på Fredag alltså derby mot Torshälla i Eskilstuna, vad heter hallen?

Sen äre även match nu i helgen mot Linköping på söndag och även den ser jag fram emot för då kommer coach Johan på besök och han har jag faktiskt lovat att bjuda på kaffe till.

Annars måste ja säga efter ja skrivit bloggen i lördags kväll när ja satt med grabbarna fick jag ett oväntat telefon samtal av Alpstam i Lillån, Väldigt skön kille som berätta att han gjort 2poäng när han spelat nykter och resten av poängen när han har kommit bakis till matchen, Hur kan de komma sig är då frågan?  Men han tyckte iaf att vi skulle sela ihop en dag i framtiden antingen i SSL eller i Korpen serien, de lutar väl åt korpen serien som de ser ut nu:D

Tack grabbar för en trevlig lördag kväll och tack micke att vi kunde vara hos dig!

I söndags var man med klassen min och såg Västerås IB spela mot Pixbo, grabbarna fick även träffa Mattsson och Elmar innan matchen och ställa frågar. Kan nog tro att de tyckte de var lite nervöst samt roligt=) Och tack vib att ni ställde upp med dessa 2herrar eller tack Stefan och Stefan att de fick lämna fokuserien för några minuter.
Matchen slutade dock med en förlust för Vib men hoppas de nu tar med de positiva från matchen och vinner nästa istället. På tal om elitserien, de 2 bästa klubbarna i världen möts ju ikväll Warberg- Aik, kan nog tänka mig att Aik kan skrälla i denna match faktiskt för Warberg verkar inte vara i bästa form för tillfället. Men svaret får vi dock senare nu ikväll.

Hade faktiskt tänkt och träna nu ikväll men de blir nog att jag avstår för kommer ändå knappt kunna springa och hur roligt äre då att sätta sig i en bil till sporthallen och vara där i 2timmar och sen åka hem? nej de blir o se tv istället.

Och föressten gott folk ja ska nu tyvärr lämna tillbaka min datorn som ja fått lånat av en vän så de kan bli dåligt med uppdateringar tyvärr:( Men om de är någon som kan sälja en dator billigt eller kanske även den personen kunna låta ut en så får ni hojta till!

Ha en trevlig vecka nu allesamans så ses vi nog en vacker dag!
/Fredrik Åhlberg #69


Undetbart!

Vinst idag mot Mjölby med 11-7, Sjuk match med väldigt dålig domarinsats men tycker de jämnade ut sig tills slut. 
Men viktigtaste idag var 3poäng och vi genom förde matchen helt ok. Nu är jag glad och jag ska fira segern hemma hos mike ikväll och fira salles födelsedag:) Kan bli en otroligt bra kväll med segern i tankarna..
Idag jobbade vi som ett lag och vi offrade oss när de väl behövdes!
Bra krig grabbar nu kör vi vidare på de här. Men publiken måste gilla att se Kungsör iaf, fan vilka mål rika fighter vi bjuder på helt sjukt!

Men ha en fortsatt trevlig kväll nu allt folk,  jag pallar inte att skriva mera för nu ska ja äta en god varm pizza och sen ha en kanon kväll.

Tack för mig och de kommer mera om matchen vid ett senare tillfälle.

Ha de bra.

/Fredrik Åhlberg#69

Match dag samt Nyhet.

Ja nu har man vaknat upp och börjat ladda inför matchen. Hoppas fan vi spelar somett lag idag för då blir vi svåra att slå och då får Jimmy Sanblom skjuta e massa skott som vi bara måste måste täcka ner samt har ja hört rykten att han Kristoffersson som vi spelar mot idag kan vara en av Östergötlands bästa spelare men att hans hjärna kan brinna till lite då o då,

Annars till en glädjande nyhet precis när vi behövde den! Jocke Barck är tillbaka till Kungsör innebandy efter en kort varsel i uppsala med Sirius, Han hade svårt o finna ett jobb och här hemma jobbar hade han  redan och lite hem längtan till mor sin kan också ha varit fallet:P Men en väldigt duktig defensiv spelare med ett otroligt bra spel sinne precis som vi behöver. Välkommen Joakim!

Nej nu måste jag ta klivet upp. Ryktas om en lunch nere på stan runt 13:00, Tjecken kunde visst inte hänga med för pappa hans hade gjort nå otroligt goda biffar, kan tjeckier laga god mat?:D


Match 16:00 mot Mjölby Sporthallen i Kungsör.... Vi ses då!

/Fredrik Åhlberg #69


Taggning för fullt!

Ja kl har precis slagit 00:00 och en annan har ätit upp godis påsen samt halva chips påsen, Gott vare!!
Dagen började med att man vakna 11:10 när man börja 11:30 så lite halv stressigt blev de men tur var de att min kära granne jansson kunde låna ut cykeln hans:)
Annars var dagen på jobbet ganska jobbig men ändå skönt..  Nu ikväll var man och titta på matchen mellan Norrby-Mik och den gick precis som planerat för ÖB o grabbarna, Seger för Malma med 9-3. Det var jämnt i första perioden men sen så öppnade sig Hallsta laget o blev allt för stora mellan lag delarna och de utnyttjade Malmaberg väl.
Min före detta granne Mattias Hjalmarsson inponerade stort på mig, med väldigt fina passningar o bra spel sinne så byggde han upp många anfall för miks håll men även dagge mutte o Ytta höll ett grymt stabilt försvars spel idag. Tror nog att de kan vara de bästa 2back paren i den serien..
 Framåt så gjorde lillebrors line med enström o gabbe 5mål sammanlagt men tror nog de även va inne på alla 3bakåt också, de får tajta till försvaret om de ka kunna slå hagunda o de andra topp lagen!
Men annars en bra genomförd match av malmaberg och om norrby så finns inte mycket och säga mer en att de kan verkligen mycket bättre, Om de skulle fokusera på matchen mer en på domarna så hade de nog gått lite bättre men ja förstår dom för domarna höll inte alls en bra nivå.. Men bara komma igen för hallsta grabbarna.

Nu för en annan å blire att se lite tv sen bara ladda inför matchen imorrn mot Mjölby. Även dom hade nån bloggare som skrivit om matchen o som de verkar så har de bra koll på oss att vi bara kan kontra?! men de är upp till bevis imorrn..
Jag hoppas alla i laget kommer lika taggad som en annan:) Nu kör vi Kungsör
Ha en trevlig helg alla läsare.
Tack o bock.
/Fredrik Åhlberg #69

Vad less man blir....

Ena dagen kommer man hem på kvällen och verkligen känner att allt är toppen och man mår kanon sen dagen efter så kan de vara totalt tvärtom och så äre för tillfället...
Jobbet kändes skit bra idag annars, hade hur mycket som helst och göra men jag och den andra arbetaren klara det lysande tyckte jag=)

Sen träningen ikväll vill ja knappt kommentera tyvärr men några rader blir det och kom ihåg att detta är bara vad ja själv känner.
Vi säger innan träningen att vi ska börja smälla på o köra lite hårdare på träningarna men va händer?
Jo vi spelar lite tuffare men stannar upp spelet och ger den andra frislag, och ja förstår bara inte..
Varje träning så får man ge o ta och de blir ju bara roligare om de blir lite små fult spel för då är man ändå beredd när de sker på riktiga matchen..  Men de kan de vara så att grabbarna är för mycket vänner med varann och verkligen inte vill ge kompisen en lite tryckare för att riskera att han blir skadad?
Men de kanske är jag som måste fatta att de är såhär säsongen kommer att se ut och man kanske inte ska säga va man tycker fast ja vet att de är många andra som håller med, ja ska nog tänka om och tänka att de är roligt o träffa boysen istället och snacka en massa roligheter och sen hur träningen blir så får de nog se ut som de gör.
Det verkar ha sett ut såhär fast värre för grabbarna förra säsongen om vad man har hört så man får då se det positivt att de ändå har blivit bättre och sluta ha så höga förväntningar på laget.

Annars så har innebandyn startat otroligt bra för mig och ja känner glädje i spelet samt med de andra i laget, och med innebandyn och är oftast skit taggad för att komma till träningen. fast bara några veckor innan säsongen skulle starta inte visste om jag skulle varva ner eller spela på en hyffsad nivå. Jag tror själv inte att jag har varit en bättre innebandy spelare en vad jag är för tilfället och de känns skönt att även få förtroende av tränaren och de är nog därför jag har presterat hittils. 
Men varför känner man att va man gör och säger så blire bara kritik fast ja endast vill de positiva med saker och ting. Vill verkligen det för lagets bästa!
Men de är väl nu man ska bita i det sura äpplet och bara komma igen.


Hoppas operationen gick bra idag, tyvärr har jag inte fått hårt hört något alls ifrån dig men håller iaf tummarna att de gått bra!!

Imorrn blire att jobba som vanligt sen åka in till hallsta och se derbyt mellan Norrby och Malmaberg,
Kan Aho och eklund hänga ett par strutar eller fortsätter lillebror mins kedja producera? de får vi svar på imorrn kväll vid 9.

Tack för mig o ha en fortsatt trevlig kväll.
/Fredrik Åhlberg #69

Då var även Onsdagen förbi:)

Det börjar närma sig helg lr äre bara jag som känner det? dagarna bara svischar förbi innan man knappt hinner reagera, än en gång sitter jag nu vid datorn runt midnatt och funderar på det ena o de andra och vad som ska skrivas om denna dag som varit.
Någonting lär det bli även idag.

Är ganka nöjd över min besök lista faktiskt och lite överraskad även, lite över 40olika personer har vart inne och tjuv kikat idag:)

Hänt nå roligt annars idag då??
Njaa de vettefan, har jobbat och idag fick jag faktiskt slita för den lilla tim lönen man har för de var verkligen mycket folk inne vid lunchen. Men kul var det!  
Annars ikväll var de träning för oss i Kungsör. En väldigt positiv träning de var kul och komma in i hallen o se såp mycket folk. 16pers vare på uppvärmningen sen var "Ankan" tvingad och kliva av, kan de ha vart trötthet eller någon slags skada? hoppas på de första alternativet för Köping grabbarna behöver honom:)

Men 3femmor är jag väldigt nöjd med att vi var. Spelet i sig var annars upp o ner, bra tempo vissa stunder men tyvärr även idag alldeles för lite närkamper och för mycket slag på klubban.. Våran femma testade lite olika försvars varianter och gick väl sisådär. Men de är ju på träning man ska testa=) Lite mera rörelse på våran 5a så kan allt bli bra till matchen på Lördag.Får vi bara bollen att gå som i ett snöre så får motståndarna de väldigt svårt att stoppa oss och sen att vi jobbar som ett lag hela tiden och hjälps åt. Jag måste även säga att Pålsson har hittat sin position och de är som back och de är inge snack om den saken vad jag tycker. Kan han minimera vissa offensiva rajder så kan han bli riktigt bra där!
Jag hoppas att vi som lag på lördag visar var skåpet ska stå. Alla vi spelare vet ju vad vi egentligen klarar av och gör vi det med lite hjärna bakom spelet så löser sig de mesta. Tack även till Nisse och Egert att ni ställde upp idag, Ni är varmt välkomna till någon mer träning de är vad jag tror.

Några tankar inför matchen=)

Kan Albin trycka in bollen i mål som mot tranås och visa vilket målsinne han egentligen har?
Kan Emil visa tyngden och slita och jobba fram bollarna till oss i femman samt lossa av dragarn?
Kan Jag själv fortsätta producera samt göra 100% i försvaret?
Kan Ante visa sin defensivt starka som han har och vinna bollar till resten av oss?
Kan Hedberg dominera där bak samt hänga med upp i anfallet o få lossa sin grymma bössa?
Kan Norrman göra samma match som mot vimmerby?
Kan Jaska visa vilken dryg jävel de är och möta på planen o få skottet på mål?

Kan Spirre fortsätta med 1poäng per match och sköta försvars delen till 100%

Kan Falken vinna varje duell nere i sitt hörn och även använda sitt dragskott Jesper/Pålle styra och ställa där bak och lägga fram mackorna på bladet till grabbarna där fram?

Kan Jesper ge motståndarna lite av hans tyngd och spela upp bollen på de bästa sättet för de andra?
Kan Pålle använda sin snabbhet samt sitt hårda skott så kan de väl bli 2mål denna match?

Kan Funcen köra sina aviga dribblingar sen dra sin dragare i bortre?
Kan Robin spela riktig musik innan matchen samt trampa in i banan o dra några fina dragskott?
Kan Wighen ställa sig framför kassen med sin tyngd och vända upp med sin backhand o trycka in bollen?
Kan Laakso/Skogis den som nu står spela stabilt över hela matchen och göra era fantastiska räddningar när vi som spelare går bort oss?

Kan Materialar Magnus fylla på ordentligt med vatten i flaskorna samt ha sitt stora leende när vi väl kommer till samlingen?
Kan Coach Magnus visa att han är en taktikt vinnare och ta ut de rätta laget som går ifrån planen med 3poäng?
Kan de som inte spelar från start lr de som spelar stötta varandra till 100% och verkligen jobba som ett lag och ge allt till domaren blåser av matchen? Och kan våran kära Kungsör publik stötta o heja på oss i motgång/framgång så kommer allt bli kanon.


Gör vi dom här sakerna så finns det inte en möjlighet att Mjölby ska kunna åka ifrån våran sporthall med någon poäng och vi får då fira kvällen med ytterligare en seger,


Sen ryktas det även att vi kan få ett riktigt grymt nyförvärv till oss i Kungsör? Han kulle få komma till laget alla dagar! Mer får ni veta om det nu skulle bli klart=)

Så nu har ja fått dela med mig av lite av funderingarna och de känns skönt.

Imorrn blire att kliva upp ganska tidigt och ringa runt till olika företag för att få in match sponsorer till helgens match i bärgslagsbladet. Jag har själv tagit åt mig uppgiften så lite får ja skylla mig själv men tycker även att de borde finnas flera i föreningen som kan hjälpa till med det.

Annars blire jobb samt träning på kvällen. 

Lyckatill med operationen imorrn, håller alla tummarna att allt kommer att gå vägen och att du får komma hem samma dag och få något i magen som ja kan tro du har längtat efter=D


Men tack än en gång för mig och äre någon som har något på hjärta så slå en pling eller adda min msn
[email protected]

/ Fredrik Åhlberg #69


Nyhet: Sportplanket i Köping!

 Har även idag jobbat nere på fiket men idag var en relativt lugn dag med ganska få besök men ändå så kom ja därifrån en halvtimme senare mycket för att vi snart ska ha möte om hur kommunikationen mellan arbetarna ska bli bättre på företaget osv. Jag är ju rätt ny så för mig blire nog att sitta o lyssna och bara ta in men de kan nog bli trevligt.  Annars ikväll var jag nere och såg Köpings herrar träna. Sjukt och se ett lag med så mycket människor. 3målvakter 4backpar och 6kedjor. De skulle vara något för oss i Kungsör innebandy som får vara glad om vi är 3kedjor på träningarna. Men så orättvist de kan bli ibland=D  Men imorrn ska jag iaf vara hel taggad till och göra en bra träning och hoppas även folk kommer att närvara för då blire roligare för oss alla!



Sen till den stora nyheten, Köping har nu fått några killar som tagit intiativ till att ha ett program ute på nätet om olika sport händelser här i KAK. Glädjer mig för grabbarna att det lyckades få igång projektet. Lyssnade för en stund sen på första web sändningen och första programmet var om Fotbollen här i KAK  och mycket om Köpings FF framgång i div3 som nu gör att de spelar i Div2 nästa år.Hoppas även som Tony sa i programmet att sammarbetet mellan Västerås SK och Köping FF fortsätter för de glädjer mig och kunna få se några talanger i Vsk här i Köping nästa år.
Missat sändningen eller vill du se den igen så ger jag dig länken här :  http://www.sportplanket.user.se/


Veckans roligaste annars lär va denna sjuka snubbe:   www.youtube.com/watch?v=tnfEx7yg1v0

Jag tackar för mig/
Fredrik Åhlberg #69

Bra start på veckan!

Tankarna har varit mycket om gårdagens match, vad vare som egentligen hände? varför ställde vi inte upp för varandra? varför gick vi inte in i närkamperna? Nej man kan undra de enda och de andra men de bästa är nog att släppa helgens match och reda nu börja fokusera på kommande match mot Mjölby.
Många frågar har varit till en idag va som egentligen hände igår på matchen ? Men nej inge bra svar har man haft, Vi var väl bara dåligt med ett kortfattat svar..
Men hoppas personerna i fråga förstår att man vill verkligen vill glömma matchen och tänka på nästa nu som kommer i helgen och visa revanch där istället..  För på papperet har vi 2femmor + målvakt för att kunna tillhöra toppen och de är verkligen inget ja säger bara. Men vi måste bli mycket mycket aggresivare i försvar zon om de nu ska kunna komma på tanke. Nu kör vi grabbar!

Dagen har mestadels annars varit på jobbet ganska slappt inte så mycket kunder men de kom ett antal vid lunch iaf.
Ni får nu börja titta in på waynes och hälsa på och ta en fika.

Imorrn ska man upp halv8 för att ta hand om grabbarna på special idrott kl 8.15- 9-45 Sen blire att invänta en viktig person som kommer förbi och kör mig till jobbet på waynes runt 11:00 och där blir det jobb till 16:00. Sen efter det blire hem och sova för att kanske ta ett besök på Köpings herrar träning och kollar hur dom grabbarna mår efter vinsten i helgen. De lär må bra mycket bättre en mig iaf.

Men nu blire sova. Jag tackar för mig och hälsar er alla välkomna på en spännande fight i Sporthallen i Kungsör på Lördag. Den börjar troligtvis 16:00 så skriv in det i kalendern redan nu.
/ Fredrik Åhlberg #69

För illa! men bara glömma och gå vidare!

Nyss hem kommen från en tripp i Jönköping. Kan väl inte säga att de var de roligaste ja gjort här i livet.
Vet inte var ja ska börja någonstans? 1-0 2-0 gör dom direkt i början 3-0 kommer efter 11min, innan det så har vi haft flera bra chanser att reducera men bollen ville verkligen inte in. Resultatet står sig perioden ut och i pausen tar vi upp att vi fortfarande har fötterna kvar i bussen och att vi måste jobba som ett lag. Ingen gjorde sitt jobb och vi lät dem spela precis som vi absolut inte skulle låta dem göra. Men men vi kommer in i 2a perioden men allt skit bara fortsätter. Tror nog att de var den absolut sämsta period ja sett ett lag spela samt jag själv har gjort, Missade passningar, boll tapp, mesigt spel och en jäkla massa mera misstag men sen gjorde de även mål på precis allt, de behövde bara skjuta mot målet så styrdes den in på en av våra spelare eller  någon av sina egna..  Ja det där räcker och skriva och den 2a perioden förlorar vi med 8-4 så då kan ni förstå. Resultatet är då 11-4 inför sista så försöker vi väl fixa till siffrorna men de gick bara inte idag och de är egentligen bara glömma denna match och gå vidare men ja vet själv att ja nu denna natt kommer att ligga o grubbla på saker och ting. 15-8 slutar matchen och ja skäms verkligen över att skriva resultatet för de låter som vi har varit o spelat en handbolls match eller liknande.

Det är väldigt många omgångar kvar och spela och mycket kan hända. Nu gäller det att vi gör 3 bra träningar i veckan och att Mjölby får sota för den här förlusten.
 Vi måste jobba som ett lag och enbart hålla fokus för 60min innebandy men de gör vi inte idag och därför förlorar vi matchen.

Men jag måste även berömma Månsarp att det var överraskande väldigt bra i offensiva zonen med ett varierat spel och bra skyttar och i defensiven så spela dom ett hårt o aggresivt försvar spel och genom de spelet så kommer det att vara med i toppen och kriga och ja kan inte förstå hur de redan kan ha åkt på 2förluster.  Och även en stabil målvakt hade dom där bak fast han hade lite flyt vissa gånger men en helt okej insats gjorde han!




Men de värsta av allt denna dag var att komma till samlingen och se en mini buss stå framför oss och vi ska då sitta i den i 7h fram och tillbaka. En dvd där knapp tvn funkar för bilden var nå knas med och inga el utag så man kan sitta vid en dator. Och knappt nå utrymme att ha benen på. Nej hoppas verkligen på skärpning nästa gång vi ska åka på buss resor för å mycket kan de inte skilja i pris. Men vad vet jag om det??  Men tror nog att de hade blivit mindre fötter kvar på bussen till match start om vi hade haft en normal buss med lite utrymme i samt en film som vart ok:)

Nu blire sängen och nya tag på jobbet imorrn. Jag tackar för mig. Godnatt! /Åhlberg #69

Hej gott folk. Saknat mig? ;)

Tänkte nu bara skriva ett litet inlägg och uppdatera hur det står till med mig.
Mycket har väl hänt sen sist men livet går fortfarande vidare.
Har nu lagt ner jobbet inom vård och omsorg och fått äran och servera kaffe och annat på Waynes Coffeé här i Köping.
Får verkligen tacka för den chansen för jag trivs hur utmärkt som helst och hoppas mina med arbetare trivs med mig. Det känns verkligen helt rätt jobb för mig. Jobbar även med talangerna i åldern född 92 på Ullvi gymnasiet 2gånger i veckan och kör lite innebandy pass med dom. Hoppas dom tycker de är roligt men roligare ska de bli nu när vi får komma in på Ullvis gymnasistik hall nu när vi tidigare har spelat i en tennis hall och ni kan ju tänka er hur roligt de har varit?

Som de flesta vet så skrev jag på ett kontrakt med Kungsör innebandy och jag ångrar verkligen inte det valet. Fast vi är en liten trupp o träningar inte jämnt blir som bäst och att jag gärna vill se lite tuffare/hårdare träningar så äre ett skönt gäng  och umgås med. Jag tror absolut vi kommer att kunna spela till sig en plats högt upp i tabellen men bara vi får hålla oss skadefria med den lilla trupp vi har. Vi har 2 femmor som är väldigt jämn bra och hittils efter 3 matcher så har vi visat upp ett  stabilt försvar sen att vi kan göra mycket mål framåt.
Vi har 2 målvakter som håller väldigt jämn klass och de kommer bli hårt krig mellan dom på träningarna i veckan.
På back sidan så ser det även där helt oki ut, där ibland spelar en 91a i femman jag lirar med som aldrig spelat en match högre upp en div4 innan denna säsong och kom igång med träningarna i A-laget med 2-3 veckor kvar till premiären, de är starkt! Ante är vad han kallas för och han är en kille jag tror på som kan utvecklas under säsongen och bli en en väldigt viktig spelare under denna säsong. Sen har vi även rutinerade  Kristian Hedberg samt en Dansk landslag spelare Jesper och även den defensivt starka Emil falk + några flera som krigar om en plats på backsidan.
På anfall sidan så har jag själv hittils spelat med Emil sjöberg 91a Albin Frödin 92a och vi har kombinerat varandra riktigt bra och öst in poäng framåt och hållt en stark defensiv. Så hittils har allt gått som de ska=) Till matchen imorrn så hoppar Jimmy Pålsson in för Emil är bortrest men jag är inte ett dugg orolig att de kommer gå annorlunda fast de sett lite knackigt ut på träningarna men tror nog att de blir ändringar till matchen.
Annars så ser forwards sidan riktigt bra ut och de är krig om alla platser fast vi har en sån tunn trupp.

Kärleks livet har även de tagit slut men orkar inte gå in något närmare på det men hoppas hon och jag kan fortsätta som vänner<3

Trivs utmärkt med mina nya vänner " ni vet vilka ni är" och hoppas även ni klarar av mig;)

Imorrn så väntar borta match i Jönköping, de blir en 3,5h långs bussfärd men hoppas filmerna på bussen kommer va några bra. Bara vi är pigga till match start och att inte benen stannar kvar på bussen och otroligt roligt vare att läsa att även våran tjeck i laget har känslan att kunna spela imorrn. Jag håller alla tummarna att han blir med imorrn. Men 3 poäng ska med hem imorrn ifrån Jönköping och det får gå till på vilket jäkla sett som helst.

Men där vare lite om mig och hur allt fungerar i denna del.


Kul annars:
Att Köping Ibf vann sin premiär match idag i Div4 och att bröderna Sahlin gjorde mål + att även deras reserv lag med Coach mike i Spetsen gjorde 2mål och vann deras match mot. Grattis!
Att Västerås Innebandy visar att de tillhör eliten och att de är där för att stanna  i SSL. Kör över Täby imorrn.
Att Tomas i Runsten och hans Bror Per Erik i GGIK fortsätter att göra mål för sina klubbar:) "Saknar er"
Att Köping FF kammade hem 3an i år och att man då får e lite riktig fotboll nästa säsong
Att Västerås SK i fotboll har chans och gå upp i Superettan om de vinner över Umeå imorrn och de resterande matcherna.
Att Surahammars IBF överraskar stort i Div1 och visar att man verkligen har där och göra. Grattis Patrik och Branko fortsätt på denna stil.
Att Malmaberg Innebandy med bror min i laget är obesegrade.
Att folk får trycka ner mitt Zorrande på innebandy planen precis som de vill men jag kommer ändå spela vidare.

Nästa vecka så kommer nog den tråkiga listan. Hojta till om ni kommer på något mer kul som ska vara med på listan.

Nu blire sängen snart för att vara utvilad till matchen imorrn.
Vi hörs och kom ihåg kära läsare Kungsör innebandy står i 1.65 gånger pengarna på Nordicbet. Värdebett?:P


/ Fredrik Åhlberg #69


RSS 2.0