Taggning för fullt!

Ja kl har precis slagit 00:00 och en annan har ätit upp godis påsen samt halva chips påsen, Gott vare!!
Dagen började med att man vakna 11:10 när man börja 11:30 så lite halv stressigt blev de men tur var de att min kära granne jansson kunde låna ut cykeln hans:)
Annars var dagen på jobbet ganska jobbig men ändå skönt..  Nu ikväll var man och titta på matchen mellan Norrby-Mik och den gick precis som planerat för ÖB o grabbarna, Seger för Malma med 9-3. Det var jämnt i första perioden men sen så öppnade sig Hallsta laget o blev allt för stora mellan lag delarna och de utnyttjade Malmaberg väl.
Min före detta granne Mattias Hjalmarsson inponerade stort på mig, med väldigt fina passningar o bra spel sinne så byggde han upp många anfall för miks håll men även dagge mutte o Ytta höll ett grymt stabilt försvars spel idag. Tror nog att de kan vara de bästa 2back paren i den serien..
 Framåt så gjorde lillebrors line med enström o gabbe 5mål sammanlagt men tror nog de även va inne på alla 3bakåt också, de får tajta till försvaret om de ka kunna slå hagunda o de andra topp lagen!
Men annars en bra genomförd match av malmaberg och om norrby så finns inte mycket och säga mer en att de kan verkligen mycket bättre, Om de skulle fokusera på matchen mer en på domarna så hade de nog gått lite bättre men ja förstår dom för domarna höll inte alls en bra nivå.. Men bara komma igen för hallsta grabbarna.

Nu för en annan å blire att se lite tv sen bara ladda inför matchen imorrn mot Mjölby. Även dom hade nån bloggare som skrivit om matchen o som de verkar så har de bra koll på oss att vi bara kan kontra?! men de är upp till bevis imorrn..
Jag hoppas alla i laget kommer lika taggad som en annan:) Nu kör vi Kungsör
Ha en trevlig helg alla läsare.
Tack o bock.
/Fredrik Åhlberg #69

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0