Bra start på veckan!

Tankarna har varit mycket om gårdagens match, vad vare som egentligen hände? varför ställde vi inte upp för varandra? varför gick vi inte in i närkamperna? Nej man kan undra de enda och de andra men de bästa är nog att släppa helgens match och reda nu börja fokusera på kommande match mot Mjölby.
Många frågar har varit till en idag va som egentligen hände igår på matchen ? Men nej inge bra svar har man haft, Vi var väl bara dåligt med ett kortfattat svar..
Men hoppas personerna i fråga förstår att man vill verkligen vill glömma matchen och tänka på nästa nu som kommer i helgen och visa revanch där istället..  För på papperet har vi 2femmor + målvakt för att kunna tillhöra toppen och de är verkligen inget ja säger bara. Men vi måste bli mycket mycket aggresivare i försvar zon om de nu ska kunna komma på tanke. Nu kör vi grabbar!

Dagen har mestadels annars varit på jobbet ganska slappt inte så mycket kunder men de kom ett antal vid lunch iaf.
Ni får nu börja titta in på waynes och hälsa på och ta en fika.

Imorrn ska man upp halv8 för att ta hand om grabbarna på special idrott kl 8.15- 9-45 Sen blire att invänta en viktig person som kommer förbi och kör mig till jobbet på waynes runt 11:00 och där blir det jobb till 16:00. Sen efter det blire hem och sova för att kanske ta ett besök på Köpings herrar träning och kollar hur dom grabbarna mår efter vinsten i helgen. De lär må bra mycket bättre en mig iaf.

Men nu blire sova. Jag tackar för mig och hälsar er alla välkomna på en spännande fight i Sporthallen i Kungsör på Lördag. Den börjar troligtvis 16:00 så skriv in det i kalendern redan nu.
/ Fredrik Åhlberg #69

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0