För illa! men bara glömma och gå vidare!

Nyss hem kommen från en tripp i Jönköping. Kan väl inte säga att de var de roligaste ja gjort här i livet.
Vet inte var ja ska börja någonstans? 1-0 2-0 gör dom direkt i början 3-0 kommer efter 11min, innan det så har vi haft flera bra chanser att reducera men bollen ville verkligen inte in. Resultatet står sig perioden ut och i pausen tar vi upp att vi fortfarande har fötterna kvar i bussen och att vi måste jobba som ett lag. Ingen gjorde sitt jobb och vi lät dem spela precis som vi absolut inte skulle låta dem göra. Men men vi kommer in i 2a perioden men allt skit bara fortsätter. Tror nog att de var den absolut sämsta period ja sett ett lag spela samt jag själv har gjort, Missade passningar, boll tapp, mesigt spel och en jäkla massa mera misstag men sen gjorde de även mål på precis allt, de behövde bara skjuta mot målet så styrdes den in på en av våra spelare eller  någon av sina egna..  Ja det där räcker och skriva och den 2a perioden förlorar vi med 8-4 så då kan ni förstå. Resultatet är då 11-4 inför sista så försöker vi väl fixa till siffrorna men de gick bara inte idag och de är egentligen bara glömma denna match och gå vidare men ja vet själv att ja nu denna natt kommer att ligga o grubbla på saker och ting. 15-8 slutar matchen och ja skäms verkligen över att skriva resultatet för de låter som vi har varit o spelat en handbolls match eller liknande.

Det är väldigt många omgångar kvar och spela och mycket kan hända. Nu gäller det att vi gör 3 bra träningar i veckan och att Mjölby får sota för den här förlusten.
 Vi måste jobba som ett lag och enbart hålla fokus för 60min innebandy men de gör vi inte idag och därför förlorar vi matchen.

Men jag måste även berömma Månsarp att det var överraskande väldigt bra i offensiva zonen med ett varierat spel och bra skyttar och i defensiven så spela dom ett hårt o aggresivt försvar spel och genom de spelet så kommer det att vara med i toppen och kriga och ja kan inte förstå hur de redan kan ha åkt på 2förluster.  Och även en stabil målvakt hade dom där bak fast han hade lite flyt vissa gånger men en helt okej insats gjorde han!

Men de värsta av allt denna dag var att komma till samlingen och se en mini buss stå framför oss och vi ska då sitta i den i 7h fram och tillbaka. En dvd där knapp tvn funkar för bilden var nå knas med och inga el utag så man kan sitta vid en dator. Och knappt nå utrymme att ha benen på. Nej hoppas verkligen på skärpning nästa gång vi ska åka på buss resor för å mycket kan de inte skilja i pris. Men vad vet jag om det??  Men tror nog att de hade blivit mindre fötter kvar på bussen till match start om vi hade haft en normal buss med lite utrymme i samt en film som vart ok:)

Nu blire sängen och nya tag på jobbet imorrn. Jag tackar för mig. Godnatt! /Åhlberg #69