Tuuuuuuungt!!!

Orkar inte skriva om dagen, tyvärr blev det torsk med 6-4 efter att ha hämtat upp underläget 5-1 till 5-4 sen gjorde de snöpligt 6-4 och närmare kom det inte.
Efter 1:a perioden så skulle vi ha haft ledningen med 3-1 istället för att dom skulle haft det. Kändes sjukt konstigt och de var vi alla som satt på sidan överrens om. Men vad hjälpte det? Man måste tyvärr sätta lägena när man väl får dom i denna serie för dom kommer inte så ofta.
Men de gäller att vi nu rycker upp oss och vinner 6poängs matchen på lördag mot mullsjö, för den blir otroligt viktig och de hoppas jag att alla inser!

Min egen insats inte så mycket o tala om. Runt 2-3 byten inför sista perioden där ja kommer in med 10min kvar och spelar 2-1 så de får väl va ok så hoppas verkligen att man kan få chansen från start på lördag, då blire att visa att man ska få lira mera. Jag får även göra min första poäng i SSL. En assist till 4-5 målet.
 Men hade hellre skitit i den poängen och speltiden om vi bara hade kunnat vunnit matchen men tyvärr blev de inte så:(

Nu äre bara ta nya tag och hoppas glädjen o taggningen finns till lördagens match där vi verkligen måste vinna!

Jag är inte bitter!

Nu kör vi...

Ha det bra. Nu slogs filmen Offside på så de blir nog att kika på den=)

Mvh/ Fredrik Åhlberg #69

Laddar inför matchen imorrn emot Pixbo!

Dags för match igen och denna gång emot Pixbo killarna ifrån götet. Känns som en lurig match där jag vet att vi kan åka därifrån med poäng. Kan Umeå så kan Västerås=)
Sista matchen emot Storvreta gick inte alls som vi trodde. De vann matchen rättvist och Mika Kohonen är bara för bra säger jag!
Min egen insats var för gräslig. Men de var svårt och komma in i matchen när vi nu spelade väldigt defensivt och lät de röda bolla gris med oss.
Men de är bara komma igen och hoppas verkligen till denna match att vi är 110% laddade och att alla verkligen ställer upp för varandra fast man lirar eller inte lirar, 3 poäng ska med hem till västerås!

Vad har hänt annars i veckan? hmm, hade lektion med kidsen på ullvi i tisdags morse och meddelade dom att de blir svårt att ha lektion på torsdagar nu när jag tränar onsdag/torsdag i västerås. Blir svårt att åka emellan. Tror grabbarna förstod vad jag menade och de är väl inte bittra så länge de får sovmorgon=D
De har även blivit att besöka några caféer med lite olika människor. De har varit jätte trevligt!

Sen igår tog faktiskt tro de eller ej  jag även tag i saken och ringde Björn och Jimmy angående om Sportplanket "om de nu kommer att heta så" att vi ska göra den grejen seriöst och verkligen styra upp hemsidan samt så kom vi på massa andra ideer. Så om de fortsätter såhär känns de jäkligt bra och de tror jag dom andra inblandade också känner.

Så finns det någon i KAK som har några vettiga ideer hur ni skulle vilja att sporten i Köping skiner upp mera så får ni gärna hojta till=)

Även Lördag blire innebandy match och då blire även min första match på hemma plan i Bombardier Arena. Då kommer Mullsjö på besök och gissa om de är en viktig match!?

Men nu blire snart sängen och ladda upp inför resan imorrn.
Vet ännu inte om vi denna gång har trådlöst internet på bussen men laptopen kommer hänga med så det kan bli en uppdatering på bloggen.

Såg ikväll även 1 sista period mellan Råby BK- Västerås Ungdom i div3. 5-6 efter 2 perioder och Råby var just då allt förutom glada men de skulle visa sig att med 3minuter kvar så sätter de 6-6 igenom sprintern "Pinnen" och avgör sedan när Vibbarna går alldeles för högt upp i banan och den notoriska målskyttet " Tunell" får avgöra. Blev ändå väldigt inponerad av Vibbarna att de streta på så bra som dom gjorde fast de hade så unga kids i laget.  Fortsätt så. Och grattis även till Råby som aldrig gav upp och även vände matchen på det sätt som dom gjorde det.
Div3 serien, så verkar de vara så att Råby BK och Sala Silverstaden kampas om 1a placeringen.

Nej nu tackar jag för mig och önskar er en trevlig fortsättning.
Mvh/ Fredrik Åhlberg #69
Det visar sig!

Storvreta Away!

Kära blogg nu har det gått snart en vecka och man njuter fortfarande över vinsten emot Umeå och man njuter även över livet!
2 träningar är gjorde efter vinsten borta emot Umeå. De har varit en bra vecka med riktigt bra träningar fast träningen idag blev lite sämre och tyvärr är inte ryggen min 100% efter en smäll på träningen igår. Men vafan den lär nog vara läkt till söndag!
Ryktas om massage fredag kväll;) 

Men vinsten emot Umeå satt verkligen fint men nu gäller det för oss alla att ta nya tag inför kommande match emot Storvreta på Söndag med världsstjärnor som Kohonnen, Hannes Öhman, Mattias Samuelsson samt min favorit Joel Kanebjörk=)

Jag tror verkligen på att vi kan åka därifrån med poäng men då gäller det att hela laget gör ett 100% jobb över hela banan!
Glädjande för min egen del så kommer jag att spela ifrån start , med vilka får ni se om ni är där på plats!

Annars så har denna vecka varit seg varför vet jag inte, men mycket tankar som snurrar i hjärnan osv.
Var nere i måndags på mitt gamla lags träning och de var verkligen roligt och hälsa på dom och man blir så grymt glad när man blir bra bemött som ja blev  och folk verkligen bryr sig och frågade en massa osv. Det gör en så glad inombords. Man var verkligen jätte osäker hur spelarna skulle ta övergången men de flesta har nog förstått varför! 
Sen såg man Kungsörs damer göra en riktigt grym vändning i sista perioden när de låg under med 1-3 men vände till 4-3! Grymt starkt..

Imorrn blire även att stå på sidan om i båset och peppa grabbarna till en vinst i derbyt hemma emot Torshälla, de ska bli riktigt roligt och hoppas verkligen Kungsör grabbarna kan ta hem segern och hoppas även att Jaska blir hel till match start!
Killen ska upp 06:00 för att få massage, där har vi då killen med hjärta för klubben!
 "Kära GUD låt Alexander Jaska bli hel och kry till morgondagens match så lovar jag att aldrig ljuga under en hel veckas tid. Amen!"

Annars denna vecka har man sökt lite jobb men tyvärr inget napp hittils men hoppas kunna styra något inom snar framtid för pengar behövs! 

Nej imorrn blire bussen till Köping sen fika på stan där snabbt, hem och byta om sen till bussen som går till Kungsör!
Varför styr man inte körkortet!?

Folk vill man ska uppdatera bloggen men vafan man vet inte riktigt vad man ska skriva.
Just jävlar måste även gratulera Niklas Winroth, Kevin Lundgren, Martin Ojaniemi samt Jimmy Pettersson som kom med i U19 landslaget! Stort grabbar och få representera Sverige!

Sist men inte minst min egna lag kamrat Christian Mattsson som kom med till A-landslaget, de är riktigt stort för den karln har man följt utveckligen på sen man var bra jävla liten!
 Men denna chans var han verkligen värd efter de han visat denna säsong!! De är stort!

Nej nu börjar sängen locka, kan va bra och komma i sängs tidigt nångång liksom..

Jag återkommer nog till helgen med ett inlägg.
Ha en god fortsättning gott folk så ses vi en vacker dag , ni är alla välkomna på Söndag kl 17:00 till Fyrishov Hallen i Uppsala.

Ha det så bra!
Mvh/ Fredrik Åhlberg #69

De kan inte ha startat bättre!!

Skrev nyss ett långt inlägg men tyvärr försvann det.
Så drar ett kort fattigt nu.
Vi vinner matchen med 3-2 , jag får förtroende från start på 2femmor med Gabbe, Bohlin, Mattsson, Winroth och spelar hela matchen:)
Ju länge matchen gick ju bättre gick det för min egen del och jag är nöjd med min insats. Hela laget ställer upp för varandra och verkligen krigar till sig denna seger!!
Helt sjukt underbart var det och se vilket GO de kan vara i laget.  Nu hoppas jag vi tuggar vidare med en bra tränings vecka ,men väldigt skönt med vila imorgon.

Är helt uppe i varv nu som ni kan förstå och vet inte vad jag ska skriva nu men man har så mycket glädje i kroppen som vill komma ut men de här får räcka.
Men nu ska man sitta i en buss till 03:00 ungefär. haha roligt!

Drömmen gick verkligen i upplevelse och ja fick sluta första matchen som vinnare.
Tack VIB!
Mobilen min är fortfarande ur funktion men hoppas den kan gå igång så småning om.
Mattsson vilken king säger i omklädnings rummet att vi  ska skjuta lågt och de första han gör i 3e är att lägga in den lågt på målisen och de blir då det vinnande målet. Skönt!!!!

Nu blir det en vecka att söka lite jobb och träningar Onsdag,torsdag känns skönt:)
Men nu ska ja njuta över denna seger..

Tyvärr såg jag att mina gamla lag kamrater förlorade fan lider med dom:( men de gäller att tugga vidare för dom så kommer poängen även trilla in.
Ha en god fortsättning nu alla!
Mvh/ Fredrik Åhlberg #69

Bussen har börjat rullat och jag är laddad.

UPPDATERAD!
Sådär kl är nu 08:34 och har suttit på bussen nu en halvtimme och är faktiskt tro de eller ej hyffsat pigg. Fick 4-5 timmar sömn inatt för hade alldeles för mycket tankar på annat. Vissa sjuka tankar men så äre väl när man är lite halv nervös inför detta.  Och de har man väl rätt och vara? Men imorrn kl 16:00 så finns det inge mera en bara kriga och visa vinnar skalle!

Lite skillnad är faktiskt bussen även man hoppade in i idag, Trådlöst internet finns det på den=D ja klagar inte!

Har stjärnan Ramus Enström framför mig, där har ni en kille som om några år lirar i landslaget de garanterar jag.
 Han har suttit igång poker liret nu och ni hittar han på Omaha 2,50-5:- , 7,50-15 på svenska spel, stjärna med pengar!

Längst bak i bussen så har Martin Blomkvist runt 8 platser för sig själv, haha!! Han är nog värd dom platserna.  Men efter att ha skrivit detta så fick han sätta sig snett emot mig för coach ska ha individuella samtal där. Men jag tror han nog trivs lika bra där för han har laptopen med sig:)

Poäng kungen Mattsson hämtas upp i Hudiksvall för han har visst varit där med jobbet och landslags mannen Hofer kommer direkt till hotellet efter att ha vart i Luleå med jobbet.

Det var lite om buss starten. Men de är viktigt med en bra start och de känner jag verkligen att jag fått denna dag.

Uppdatering kommer lite senare under dagen... Detta var lite från starten iaf.  Undrar någon över något annat så är ni välkomna och höra av er!
Ses senare!



Førlåt gott folk før dålig uppdatering men denna gång ær det faktiskt inte mitt fel:(
Skrev tidigare ett långt inlægg men de førsvann helt och hållet och orkade då inte skriva om det.
Men kom fram vid hotellet vid 5 tiden. De blev att sløa mellan 17:00-18:00 sen vare dags før middag. De var Korv med ris som bjøds med en jækla massa grønt!

Annars på kvællen har man bastat med laget i ångbastun samt spelat en jækla massa kort.
Tyværr var inte plump mitt spel men tyckte de gick ok ju længre spelet gick:D

Nu så ære lægg dags snart før de ær uppstigning kl 08:30. Sen efter det blire att vila fram till 12:00 då de ær samling och genomgång och då får man æven veta om man kommer att starta, en viss nervositet børjar komma in i kroppen men en positiv sådan!

Delar annars rum med Gabbe "kapten" samt våran finska materialare=)

Tyværr kan jag inte førklara varfør texten blir på Norska men de har væl varit en norrbagge hær på datorn innan kan jag tænka mig.
Nej nu ær det dags att tagga till, fan va roligt det ska bli imorrn och ænnu roligare blir det om man får åka ifrån Umeå med en vinst=)

Får se om jag hinner skriva något mer imorrn søndag men ska gøra mitt bæsta.
Tack alla ni som ønskat lyckatill och tyværr funkar inte mobilen som den ska heller.

Ha en god fortsættning gott folk!
Mvh/ Fredrik Åhlberg #69   "UMEÅ"




Jag är redo för denna utmaning:)

På söndag kan de hända att man får kliva in på planen de som man drömt om sen när man startade upp innebandyn som 9-10åring, att få kunna göra debut i högsta ligan i Sverige i en grymt viktig match mot Umeå borta. Jag är utagen i truppen men vet ännu inte om jag får spela men självklart håller man alla tummarna till det och på dagens träning så kändes de riktigt bra. Jag vågade spela mitt spel och de är vad jag kommer att fortsätta göra=) Mycket turbulens har de vart i klubben men hoppas alla killarna i laget visar hjärta för klubben och verkligen ger allt för att vi kammar hem 3poäng ifrån Umeå.
De har varit jätte roligt att få träffa gamla lag kamraterna igen, man har blivit bemött på ett  fint sätt och de känns riktigt bra att jag gjorde denna övergång.

Och tack alla ni som stöttat mig med innebandyn i framgångar samt varit vid min sida hela tiden när motgångarna har kommit. Ni har bidragit till att jag nu fått denna chans och tro mig jag kommer att ta den!
Tack alla ni!  

¨Fan vad roligt detta kommer att bli, har sån glädje i kroppen så jag inte riktigt vet vad jag ska ta vägen. Skitsamma om att man får sitta i en buss i en jävla massa timmar men väl där på plats så kommer de kännas kanon och när jag får gå ut på planen för uppvärmningen så vet ni en person som kommer vara taggad till tusen!


Och jag Önskar Kungsör innebandy även lyckatill nu mot Mjölby på borta plan håller alla tummarna att ni fixar 3poäng och tro på er själva så fixar ni det!


Och Kungsör, tyvärr har inte journalister alls koll på vad de skriver i tidningen och krönikan idag är verkligen en av dom sämsta ja läst för de innehöll inte mycket sanning i den! Men vissa tidningar måste försöka ha något och skriva om så äre ibland. Men de är bara o skita i sånt och =)
 
Nej de här får räcka för denna gång. Kan bli en uppdatering under lördagen när vi har internet på buss resan dit. Men vi får se hur de blir med den saken.

Ha nu en god fortsättning och godnatt på er!
Mvh/ Fredrik Åhlberg #69

En dröm går i uppfyllelse=)

Tack Kungsörs IBK för denna tid och jag lovar att ja kommer tillbaka, de har svängt snabbt nu på sista tiden för sist när ja skrev inlägget så var verkligen Västerås IB inte aktuella men nu på senaste veckan hare hänt mycket och nu äre mer eller mindre klart att jag kommer att spela för vibbarna resten av säsongen.
Väldigt roligt ska de bli med tanke på att de även blir en revanch för mig att komma tillbaka till klubben.
Hoppas verkligen ja kan bidra med någonting till laget..  Telefonen har gått i ett denna morgon och de skulle nog ha varit bättre att stängt av den under natten och sen sätta på den senare på dagen så folket inte hade behövt prata med världens tröttaste morgon människa=D

Så nu på söndag blire sista hemma matchen med Kungsör de kommer såklart bli med blandade känslor samt ledsna miner att få lämna laget och ett lag man trivs oerhört bra i men ska göra allt för att få ett bra avslut med dom och hoppas verkligen vi fixar 3pinnar för att sen på måndag sitta på läktaren i Västerås för att verkligen hoppas att Vib tar hem segern där!

Men Tack än en gång Cato, Magnus, Anna samt laget att ni ger mig denna chans att få lyckas och verkligen lyckatill och hoppas de kommer fortsätta gå bra för er i serien!!

Ha en god fortsättning gott folk.
Mvh/ Fredrik Åhlberg #69

RSS 2.0