Lögner, lögner o åter lögner!

Det är vad mitt liv består av just nu, Dom man verkligen trodde man kunde lita på sviker en totalt istället:(
Nej men jag kan aldrig bli ledsen eller sårad han kan man säga och göra va som helst emot, är det så vissa känner?
Men när jag gör de minsta lilla saken så blire upphöjt till 1000 varför fungerar världen så?
för mig spelar det absolut ingen roll om de är en nära vän, vän , flickvän,  ett ex ,en familje medlem eller vem den nu är som gör detta emot mig.. Även jag kan bli ledsen! Respekt?
Fast man är en människa som alltid försöker sprida glädje och vara positiv så är det just nu väldigt tomt inombords och absolut ingen glädje alls.. 
Så gott folk ni som märkt att jag inte är mig själv för tillfället kanske nu förstår varför,  för man mår inte alls bra. Man vill tyvärr bara försvinna bort långt härifrån till ett ingemans land.
Men även för mig är det  väl dags och börja inse att man inte kan lita på någon person längre.

Men något positivt just nu är väl att innebandyn går framåt och att jag trivs på jobbet med mina arbets kollegor..

Tack för mig
Mvh Fredrik Åhlberg #69

Såååja borta spöket is gone!

Bra fokus och bra lag moral gjorde så vi bärga hem 3poäng ifrån Örebro idag. Ett Axberg som ska vara riktigt bra på hemmaplan.
Matchen började tyvärr dåligt nör de gör både 1-0 och 2-0 i ett passivt försvar.. Vi rycker upp oss och jag får in bollen på ett turligt sätt till 2-1 sen gör abbe en rejält fin kasse när han kommer halv fri o sprättar upp den i botre:) Skönt gjort! 2-2 står de i paus och vi känner i omklädnings rummet att vi verkligen är med i matchen! Period2 börjar tvärtom från den första när vi gör 3-2 genom Spirre som trycker in en backhand och ja själv fick assisten på den:) Bytet efter så gör Bark 4-2 genom fin framspelning av stjärnan Jaska. Och sen händer det som inte får inträffa om man spelar på denna nivå. En kille i Axberg gör något som ja tror han verkligen kommer att drömma marddrömmar om inatt. Situationen som uppstår är att domarna visar tekniken i vårat försvars hörn, han tycker självklart att han skulle fått inslaget från min sida så ser de ut som ett ihop slag men såg då situationen från långt håll. Axbergs pojken börjar då att gapa och härja så han åker på 2min för protest mot domslut, ja möter han halvägs till utvisnings båset och tittar på honom. Hans ögon var verkligen då i en annan planet och de gapet mot domarna fortsätter i båset och där han då får en 2+10 + en 2+10 som ja förstod omvandlades till en 5a och så får han självklart rött kort och match straff2.
Tycker där iaf väldigt synd om Axberg för de har hittils i matchen betett sig jäkla fint tills just när denna kille spårade men självklart är jag glad för våran skull=) Ja som ni redan säkert förstår avgör vi matchen här genom att göra 4kassar och ställningen inför sista perioden är då 9-2 och i sista perioden så går vi ifrån till slut resultat 13-4.

Men riktigt skönt att vi tryckte dit lägena vi fick och att Laakso gör en kanon match förutom en kasse som han då tar på sig. Försvar spelet tycker ja vi spelar lysande vissa stunder men går ner i tempo vissa sekvenser men till helheten så gör vi ett bra och stabilt försvars arbete. Och framåt äre inge och snacka om båda 5orna gör det bra ifrån sig men idag äre väl ett extra + till PP som håller lugnet och stänker dit 4mål=)

Nej nu blire att fira segern i Kungsör med några vänner och kul för innebandyn i KAK även att Köpings damer tog en enkel seger med 5-1 mot Bergs IK som inte hade en förlust hittils. De kan jag verkligen inte förstå för de visade inte alls upp någon bra innebandy. Men all Cred till Köping som bara släpper in 1mål och visar prov på ett stabilt försvar och sen när lägena kommer så sätter dom dit den. Lyckatill i fortsättningen.

Även Grattis till Forsbys herrar som tog en seger med 6-5 mot Sala gruvan! De ledde visst med 5-0 inför sista men slappnade av tyvärr som man gör ibland men skönt ändå att de blev 3poäng.

Och Grattis även till Köpings herrar som vinner stabilt över Kolarbyn med 4-2 efter ett starkt försvar spel och en kille vid namn Kristtoffer Salin som hängde 3kassar med sin gamla hederliga hockey backhand, Du vet Sudden dragningen fast åt andra hållet;)  *3 frilägs mål ryktas de om*

Men tack för mig denna kväll o hoppas ni alla där ute får en trevlig helg=)

Mvh/ Fredrik Åhlberg  #69


Slapp dag!

Ja idag har det verkligen varit en lugn dag med ganska lite gjort.
Jag var ju faktiskt ledig ifrån jobbet idag och kände då att jag måste få sova ut för de var ett par dagar sen man fick göra det.
Men när jag ändå vaknade runt 1 så blev det att äta lite god mat som man fick göra i ordning och efter de blev faktiskt en tripp till ett solarium och försöka få lite färg för de kan faktiskt behövas:P
Hem efter det för att röja lite i vardags rummet, Dammsuga och moppa golvet fick jag gjort och känner mig jätte nöjd över det. Sen på kvällen har de bara blivit besök hos Jansson och där är jag fortfarande kvar, hockey kikande och lite annat tv tittande=)
Glömde även bort en kanel bulle i mikron så de for rök ut över hela killens kök så han trodde man ville göra honom lite illa men nejnej, fönstret åkte upp och bullen åkte ut genom där. Bra kol svart var den iaf=)
Imorrn blire återigen jobb på fiket och på kvällen träning. Bara att TAGGA!!

Lite nytt på innebandy fronten som man glömt bort att skriva är att Henrik Larsson har gjort en träning för Helsingborgs innebandy samt att Christian Hellström börjat spela för Balrog igen. Men ingen skräll att han är tillbaka i högsta ligan. Men han håller nog någon säsong till där öppe=)
 
Malmaberg åkte på en tapper förlust i helgen och tappade första platsen till laget de förlora emot Lesjöfors/filipstad där Stjernberg bröderna fortfarande dominerar, de förvånar mig heller inte om deras pappa är kvar som ordförande eller hur de ligger till. Brorsan min dunka dit 3 kassar men vad hjälpte det, torsk med 9-7. Poäng liga ledarn i den serien Patrik Enström hittade inte målet men troligtvis gör han det till kommande serie match som också är ett toppmöte.

Mitt gamla lag Surahammars Ibf verkar ha de tungt just nu, de blev än en gång förlust hemma och denna gång var det mot Karlstad. Slut resultat 3-6
Men jag är verkligen inte orolig. Laget har för många stjärnor för att de ska ramla ner i div2 igen. Jag tror de kommer ur den lilla svackan som de har just nu och börjar vinna matcherna snart igen och de hoppas jag verkligen att de gör. Läste även att Jack Kvist kommer att få spela mot herr landslaget i en tränings match. De är han verkligen värd så Grattis på dig!

Forsbys herrar i Div3 med min egna elev Jonte visade verkligen lag moral i helgens match när de vände 4-2 införsta sista perioden och vann med 6-5. Jag satt själv på läktaren där och trodde verkligen de var kört men Forsby kom ut som ett nytt lag och började sätta press på Aros och de visade sig vara en riktigt bra effekt när nu Aros blev riktigt darriga.
Fast de inte hade poäng makarn Stefan Andersson med så gick de vinnande ur duellen. Men de 2 första perioderna vet jag inte alls va de höll på med för då ville de knappt ha kvar bollen utan de slängde iväg den bara till motståndarna men som sagt de tar med sig sista perioden inför den kommande matchen så tror jag de blir riktigt bra i fortsättningen.
Kedjan med Ojala, Jonte, Kauppinen blir rolig o se här i vinter! Kör hårt Forsby och lyckatill.
Och måste även ge all heder till tränarna i Forsby som verkligen puschade på grabbarna hela matchen så de åkte ifrån Västerås med 3poäng. 
Den serien kommer bli väldigt spännande men tror nog att de kommer att handla om 3-4 lag och hur ska man kunna slå Råby Bk som nu återfått Pelle Persson i kassen, hör av er Forsby till mig så ska jag nog kunna ge er lite råd;)

Köpings herrar vann även deras match med 5-4 utan att ha inponerat alls. Så uppryckning där måste de bli om de ska ta hem 4an. Jag håller tummarna att de gör det =)  4 raka segrar med även en match till som de kommer att vinna som blev avbruten pågrund av att Skultuna återigen skämde ut sig på planen genom att verkligen skrika en massa dumma saker på domarna så där förväntar jag mig en 5-0 seger till Köping IBF. Men när kommer beslutet?
Annars trummar Tillberga på i den serien med 6 raka segrar och med spelare som Peter Andersson, Andreas Karlsson som jag själv spelat med blir de svår slagna. Vad bra de kan vara med pappor i laget ibland men hänger de även med på borta matcherna? de återstår och se.


Köpings Damer i div1 åkte tyvärr på en snöplig förlust i helgen med 5-4. Vad jag hört så skulle de bara ha vunnit den men med massa oflyt så fick de inte med sig någon poäng hem. Men de bevisade iaf ännu en gång att de håller i div1 och att de till framtiden kommer att kunna kriga om poäng mot topp lagen i serien. Jag håller tummarna för tjejerna att de blir vinst i helgen mot Bergs ik som ligger i toppen i serien med ingen förlust men då lär de verkligen ge allt och lite till för dom ska visst vara riktigt bra. 
Kör hårt nu! 
 
Nu blev det lite skrivande om va som händer här i västmanland om innebandy och ni får gärna rätta mig om jag nu har lite fel=D

POKER NYHET!?
Sugen på och komma igång och spela poker eller spelar du redan men vill byta sida för tröttnat på den gamla så har jag ett väldigt hett tips till dig, EMPIRE POKER!
Du kommer även få en bonus kod av mig som gäller om du sätter in över 25$

http://www.empirepoker.com/index.htm?wm=3111147

Bonuskod: SMSPOKER8

Så vad väntar du på? Sätt igång och spela och gör sidan ett försök, Rykten sägs att de är mycket fiskare så ta med er betet och spela sedan av dom pengarna=)
Några frågor hör då bara av er.
Bra sida med bra bonus.   EJ PARTY POKER!!



Tack för mig och ni där ute ha en god fortsättning/
Fredrik Åhlberg  #69

Äntligen en Vinst med innebandyn, Poker sugen,bra bonus?

Hej gott folk. Nu var det dags igen för ett litet inlägg. Det var som sagt ett tag sen och mycket har ju faktiskt hänt.
Men gör en kort sammanfattning,
Innebandyn har ju nu gått i en stor svacka för laget samt för min egen del på slutet men i helgen så kom äntligen vinsten.
Vi vann mot Östra ifrån Jönköping med 8-6 efter att haft ledning med 7-2 men tyvärr blev de som de alltid blir att man slappnar av och släpper in motståndarna.
Men viktigaste var att få 3 poäng och de var vi värda! Och extra skönt var  det för min egen del att man hittade nätet igen efter de gått trögt 2-3 matcher, 3gånger fick man se bollen hamna i boorta målet. Vi visade hjärta för varandra denna match och hela laget ställde upp för varandra och krigade denna match till slut signalen gick. Vilken stämning vilken glädje! Kan de fortsättta såhär på lördag igen?
Båda 5orna gjordeett riktigt bra jobb,
extra kul från matchen var att se att Barken fick hänga sin första kasse denna säsong för Kungsör, Lossnar det nu för den hård skjutande pojken?
Nej nu Kungsör får våran svacka vara över för våran del och nu visar vi Axberg på lördag att vi kan prestera 2matcher i rad på ett positivt sätt=) Och grabbarna som satt på sidan om denna match ni var Guld värda!
Och jag måste även nämna publikens vrål som fick oss att tagga till där efter timeouten vid 7-6 och även göra 8-6.
Nästa gång ha de där vrålet hela matchen;)
 Vem kan glömma publiken i Färjestaden säsongen jag spelade med Vib och vi kvalade upp till eliten? Tro mig de gick inte ens och snacka med sina egna lag kamrater från 00:01 i första perioden till 20:00 i sista perioden förutom i pauserna. Det var ett jäkla bra drag på läktarn! Och då hade dom heller ingen mindre en stor stjärnan Kim Nilsson på planen.

Kopierat från Jaskas/Normans blogg och jag instämmer verkligen, Med lite distans till lördagens innebandymatch så är det en av de viktigare segrar vi tagit. Jag vill inte ens tänka på hur moralen i laget hade varit på träningen ikväll om vi hade förlorat. Nu har vi fått lite att jobba med. Bara sju poäng upp till kvalplats uppåt och massor med poäng att spela om.
Om vi kan börja spela som vi gjorde i lördags där alla verkligen spelade för varandra, där alla var nöjda med att ha utfört sin roll även om den innebär att inte kliva över mittzon på hela matchen och där alla verkligen gnuggar och gnuggar i egen zon, så tror jag att vi kan vinna resten av matcherna fram till jul och då blir det riktigt roligt!

Och jag håller fullständigt med honom om dettas inlägg! Nu äre bara köra vidare och vinna resten av matcherna innan uppehållet så blire riktigt roligt:) 

Resten av kvällen så blev det lag fest med herrarna samt damerna och det funkade väl , tyckte det var en helt ok stämning denna gång=)

Annars jobbar man som vanligt på fiket Waynes Coffée och där trivs man helt underbart=) Fått ett nytt schema och de innebär att jag kommer att vara ledig på Tisdagar men få mera timmar resten av veckan så de är kanoners!

Var och tittade på Västerås Innebandy i Söndags och vilken match dom gör, i Warberg handlade verkligen allt om första kedjan och varje gång Vibarna gjorde 1mål så vare som första linen tog i lite extra och satt dit en kasse. Men otroligt skoj vare ändå och se att Vibarna kunde stå emot och göra en sån bra match.
Och visst blir man lite sugen på att stå där på planen och möta ett av världens bästa lag? Man kan ju fråga sig, kommer det att hända någongång? med Västerås IB, Kungsörs IBK eller vad kan de bli för lag?
Men man håller nog tummarna att man nångång under sin karriär kommer att spela för ett lag i SSL.

Livet annars då? Njaa de leker väl inte direkt, hinner väl inte med så mycket mera en att jobba och träna men man ska väl inte klaga, de finns säkert många andra  som har de bra mycket värre!
Tråkigt bara att livet kan vara så upp och ner , men de är väl meningen med livet!?
Men snälla sluta vilja se mig ledsen vissa personer!

Love is painful, that's true!
But not to love is painful to!
But still there is a greater pain
- to Love and not be loved again


POKER NYHET!?
Sugen på och komma igång och spela poker eller spelar du redan men vill byta sida för tröttnat på den gamla så har jag ett väldigt hett tips till dig, EMPIRE POKER!
Du kommer även få en bonus kod av mig som gäller om du sätter in över 25$

http://www.empirepoker.com/index.htm?wm=3111147

Bonuskod: SMSPOKER8

Så vad väntar du på? Sätt igång och spela och gör sidan ett försök, Rykten sägs att de är mycket fiskare så ta med er betet och spela sedan av dom pengarna=)
Några frågor hör då bara av er.
Bra sida med bra bonus.   EJ PARTY POKER!!



Nej nu var jag klar för denna gång. Hoppas ni mår bra där ute!
Ha en god fortsättning!
Mvh Fredrik Åhlberg #69


Dagens Tips! Inte Brynäs eller Rögle något mera!

Tyvårr som ni såg gick inte tipset in igår, men hade bara Brynäs gjort mål där sista 5 min när de då spelade 5mot3 men nej pucken ville inte in förren i förläggningen.

Men dagens tips ser ut såhär:

Spel1:
Liverpool - Atletico Madrid 1  1,62
FC Barcelona (0) - Basel (2)   1    1,75  Handicap.
Sporting Lisbon - Shakhtar Donetsk   1    1,80
Roma - Chelsea   2    2,15 

Totala odds: 10,97
 Belopp: 50,00 SEK
 Möjlig vinst: 548,50 SEK

 
Spel2
AIK - Balrog IK   1    1,50
Werder Bremen - Panathinaikos  1,38
Liverpool - Atletico Madrid   1,62

Totala odds: 3,35
 Belopp: 100,00 SEK
 Möjlig vinst: 335,00 SEK

Hoppas på lite mera tur denna kväll medans man sitter och ser fotbollen hos Janne=)
Tack på för mig och lyckatill ni andra med denna kväll och kom igen nu Chelsea!
Mvh/
Fredrik Åhlberg£69



Dagens tips

Tips 1
Bröndby- AC HORSENS  1  Odds 1:32
Rögle-Luleå                       1  Odds  1:95
                                 
                                          Total Odds  2:57

Belopp: 200,00 SEK
 Möjig vinst: 514,00 SEK


Tips  2
IFK Göteborg - Djurgården 1           1:47
MoDo - Djurgårdens IF       1           1:75
Brynäs IF - HV 71                  1           2:26



Så ser dagens tips ut =) Hoppas ni mår bra annars.
Ha det bra!
Mvh Fredrik Åhlberg #69

Hej mina favoriter:)

Får be om ursäkt att de inte kommit något inlägg på senaste tiden men vad ska man göra när man inte haft en dator till hands?
Men vet ni vad var o köpte en idag på Media market faktiskt:) Jävla bra köp ja gjorde=)
Så ni kan räkna med lite bättre uppdateringar nu faktiskt.
Innebandyn? Hmm ja en dag ska ja väl ta orken o förklara vad som hänt med vårat gäng Kungsör Ibk, Men nu fick vi en spel ledig helg och de kom precis när vi behövde den. Så nästa vecka äre bara göra grymma träningar och komma igen till matchen. Men nu ska jag ha en trevlig kväll och tackar gott för mig. Ha en god fortsättning!
Mvh/
Fredrik Åhlberg#69

RSS 2.0