http://fredrikahlberg.kaksport.se/

Första inlägget är gjort på den nya blogg sidan http://fredrikahlberg.kaksport.se/  så ni är varmt välkomna att kika in den!
Hoppas annars att ni mår bra.
Ta hand om er gott folk och måste även säga att INNEBANDYN blir väl bättre o bättre för varje dag, iaf intresset för den!!
Ha en trevlig helg.
Mvh / Fredrik Åhlberg #69

Torsk och sista inlägget!

Tyvärr blire kort om förlusten emot Jönköping finns inte så mycket att skriva mer en att deras rakade landslags tönt avgjorde med runt 35sek kvar fint framspelad av Kevin. Annars var matchen väldigt jämn och jag fick känslan av att bägge lagen gick för oavgjort fast de var Jönköping som höll i takt pinnen.
Som vanligt fick man inte spela en hel match fast man tycker själv att man gjorde ett riktigt bra jobb, men får själv vara nöjd med att ha spelat 2-0 i matchen men mindre nöjd med att ha missat ett världs läge vid 3-3 men de är väl såhär när man kommer under ifrån..
Vi gör en bra match men tyvärr fick de in något skit skott och vi fick några dumma utvisningar som dom gör mål på.
Men ny match imorrn och vi får verkligen kriga och ge allt för att få 3 nya pinnar för de behövs verkligen nu när Jönköping överraskade och slog Pixbo borta..
Men allt är ju möjligt i denna sport med denna runda boll.

Nu blir det här mitt sista inlägg här på denna blogg och jag vill tacka alla som har läst för den här tiden. Nu kommer jag och några köpingsgrabbar öppna en ny sporthemsida i KAK som kommer heta KAKsport.se, ni är välkomna in där och besöka för att läsa nyheter, reportage och kolla på Webb-TV klipp där jag kanske dyker upp och läsa bloggar. Själv slutar jag inte blogga utan ni kommer att kunna fortsätta läsa vad som händer i mitt liv på min nya blogg som kommer att dyka upp på FredrikAhlberg.kaksport.se


Det var allt så då får jag tacka för mig och hälsa er välkomna in på KAKsport!


Men kan bli att ja återkommer om de skulle bli något fel med tekniken..
Ha en god fortsättning och kom och heja fram oss nu på fredag mot Balrog kl 19:00 samt Måndag mot Dalen kl 19:00.

Mvh/ Fredrik Åhlberg #69


Mycket har hänt sen sist...

Kära blogg, Vilken underbar seger de vart emot Järfälla spiders på hemma plan! Ni som var där fattar nog vad jag menar men ni som inte var där missade verkligen något men ni har 2 chanser till att ta revanch. För 2 hemma matcher har vi kvar den första mot Balrog och den andra och sista matchen för säsongen om de nu inte skulle bli att kvala är emot Dalen.
Vi kämpade verkligen ner Järfälla och om jag inte tagit min sketna utvisning som ja knappt tycker var något så hade de inte behövts varit så spännande på slutet men vinsten satt hårt inne men vi gick segrande i duellen med 5-4!
De skapade ju inte så vassa chanser där på slutet men man vet nog vad en liten vit boll kan ställa till med..

Nu har vi 1 poäng till godo mot våra botten kollegor Mullsjö samt Jönköping men igår var de nära att Mullsjöarna gjorde ett litet ryck när de ledde med 6-4 över Stål manges gäng men med en otrolig vändning de sista 3min så ordnade de blå vita killarna segern för dom och man får väl tacka Kimmo och Magnus Svensson för segern.

Nu sitter jag på bussen på väg ner till Jönköping för att invänta match, en rejält viktig sådan!
Nu har man ätit en god och fin lunch de blev en blandning med fisk , köttbullar, potatis med brunsås och lingonsylt=D
Nu är det dags för att ladda inför fighten och lill Kevin har ju gått ut och sagt att de vinner med 6-4 och han vinner match i matchen emot mig. Matchen emot mig får han gärna vinna bara vi vinner matchen emot Jönköping!!!

Sen vill jag gratulera Lillån till sin plats i Div1 den satt hårt inne men Alpstams pojken frälste dom i 4 mot 5 med 40sek kvar. Stort!!

Nej nu får jag tacka för mig själv och hoppas verkligen ni håller tummarna för mig och laget denna eftermiddag.

Ha en god fortsättning nu och vi får se när nästa uppdatering kommer.
Ha de bra!
Mvh/ Fredrik Åhlberg #69

RSS 2.0