Warberg borta---- Järfälla hemma 25/2

Var väldigt osäker till spel, har hostat och känt mig hängig ett par dagar men bestämde mig i lördags att jag skulle ge det ett försök. För just nu har vi inte världens största trupp och när man såg laget förlora tv matchen förra veckan så ville ja verkligen finnas med på planen borta mot Warberg.
 Men de var nära att jag ändå inte kunde åka med nu när mina grejer var inlåsta i förrådet i Västerås Hallen men som tur var kom vaktmästaren runt kvart över 7 där på morgonen och kunde låsa upp för mig=)
Annars så vilka mer en oss själva där i bussen kunde tro att det skulle bli spännande borta mot Stålmange och grabbarna om man går efter tabellen eller resultaten, inte många va?
Men det började i bussen när vissa av grabbarna sett att de är 10 gånger pengarna på oss om vi vinner första perioden. Är vi så chanslösa vare säkert några av dem som tänkte??
Hade jag själv haft en slant på kontot hade givetvis även jag dragit ett bett men nu blev det inte så. 
Jag tror vi redan i bussen hade bestämt oss för att göra vårt yttersta och inte bara åka dit och ge dom 3 gratis poäng.

Vi stannar och käkar i Borås där jag drar i mig en Spaghetti bolognés, den funka för mig!

Måste även säga att internet på bussen funkade inte på dit vägen och heller inte dvd.

Väl framme i hallen för att möta världens bästa lag så är golvet där vi ska spela på fullt med cheerleaders flickor som tränar för att de skulle visst uppträda i pausen.
 Men så småning om fick vi även tillträda planen och känna på tv golvet som vi idag skulle spela på.
Där gick han 1-2m ifrån en själv,  han som ska typ vara världens bästa innebandy spelare Stål mange him self. Han såg inte märkvärdig ut men att ta hand om den där lilla vita bollen som ska in i motståndarnas mål vet han hur man lyckas! De fick jag se med mina egna ögon 2 gånger igår.
Jaja till matchen nudå.
 Vilken 1a period vi gör, om de hade stått 2,3-0 efter 1a så hade resultatet speglat perioden men nej istället får dom gör 1-1 med några ynka sekunder kvar. 

2a perioden styr dom och ställer totalt , visst vi har några vassa kontrings lägen som vi skulle kunna fått utdelning på men nej bollen ville inte in bakom herr Sjögren.
De gör både 2-1 och 3-1.

Men vi bestämmer oss där i pausen inför 3e att verkligen göra ett sista försök att komma in i matchen igen och som vi gör det.
 3-2 gör Burken när han springer från egen plan halva i 3mot2 och går emellan backarna och som det ser ut från min vinkel på höger sidan så är det ingen som vågar kliva på så han får dra på ett skott som blir retur och den slår han enkelt in. Skönt!!
Jag tror bara bytet efter så gör Winroth 3-3 och vi är nu verkligen på G!
Men som vanligt har man inte domarnas fördel direkt när man ligger där nere i träsket och vi drabbas bytet efter av en väldigt simpel utvisning och alla som sett Warbergs powerplay vet att dom inte är dåliga i det.
Vi blir lite passiva och pass pass mellan Bulten och Kimmo så smäller det i nätmaskorna, och inget som våran duktiga målvakt Lelle kunde göra något åt.
5-3 och 6-3 gjorde det ganska snabbt in på varandra men vi ger inte upp!!
Någon minut före slutet så gör vi ett snyggt powerplay mål genom Frejden och med runt 1minut kvar så gör Winroth sitt 2a mål för kvällen.  Vi skapar ett tryck de sista som är kvar men bollen ville inte in men jag tycker ändå vi ger våra motståndare en riktigt bra match och de som är starkt av oss är att vi aldrig gav upp. De får vi verkligen ta med oss till Onsdagens match om vi skulle råka komma i underläge. "men de kommer inte att hända"

* Alla spelare gjorde sitt yttersta för att vi skulle få med oss någon poäng 
* Lelle i kassen fick chansen från start och ja tycker verkligen han tog den. Lysande matchen igenom!
* Adam gjorde sitt 1a mål i SSL. Grattis killen.
* Han kimmo som är landslags lirare sprang runt och försökte håna och dra kommentarer som man gjorde när man var runt 15-16år. Han blogg finner ni här
http://www.warbergic.se/kimmos/ och där kan ni även läsa hans funderingar runt matchen.
*Warbergs 1a femma borde vara Sveriges bästa, de gör 5av 6 mål denna gång.
Min egen insats går inte och säga så mycket om fast man försökte kriga på och verkligen göra allt. Har man legat sjuk i 1,5 vecka och ska in och spela mot ett världslag så äre inte så enkelt men ja tycker jag är värd ett godkänt betyg. Och hade inte Sjögren gjort en svettig räddning där på returen min så hade ja även ffått blivit målskytt men nu så lovar jag att målet kommer att komma nu på Onsdag.

Nej nu gäller det att blicka framåt och ladda inför onsdagens match  mot Järfälla där vi verkligen ska få med oss 3 poäng!

Träning ikväll. Är fortfarande lite hostig o snuvig men måste ner och springa av den lite smått och få upp kondisen lite.

Ja nu fick ni en liten sammanställning av matchen emot svenska mästarna. De är säkert lite slarvfel lite hit o dit men ja orkar inte direkt bry mig denna gång=)

Ha en god fortsättning gott folk och ja hoppas verkligen ni kommer på besök nu kl 19:00 i Bombardier Arena "Västerås Hallen"  nu på onsdag när vi Möter Järfälla. Vi behöver ditt stöd!

Och Alexander Carlström #9 i Västerås Innebandy hälsar att
de blir inga kakor utan sylt!

Tack på förhand.
Mvh/ Fredrik Åhlberg # 69

De går ej och beskriva i ord!

Hur besviken och ledsen jag var att inte få åka med och spela borta matchen emot Helsingborg.
Jag vet inte hur jag ska börja men ja får försöka på något sätt.
Förra veckan från måndagen så slet man verkligen på med 3 bra träningar i veckan. Jag skulle göra allt för att försöka ta en plats till måndagens match som nu var emot Helsingborg och dessutom skulle den visas på tv. 
Efter torsdags träningen så kände jag att nu äre nog 90% klart att jag får lira från start de blev även då bestämt att vi skulle ha en tidig träning på lördagen mellan09:30-10:30 som var fullt förståligt nu när matchen var på måndagen.
När jag vaknde upp där på lördagen så mådde man inte alls hundra men trodde mera på att de var något med att man inte fick sin 8timmars sömn osv.
Så jag åkte ner till hallen för att genomföra passet men där stod de klart att nej ja kommer inte kunna genomföra denna träning hur mycket jag en vill bevisa för tränaren min att jag vill spela.
Jag körde några övningar och var med i ett box play men sen fick de räcka, snabbt in i duschen för att värma mig, precis innan jag ska gå så säger även tränaren du kan räkna med spel från start på måndagen för de är du värd*överlycklig*. När jag väl kommit in i duschen och står där under så tycker ja verkligen aldrig vattnet blir varmt och det var väl då jag fick första tanken om att matchen på måndag är nog i fara för de händer inte ofta att jag fryser och känner mig yrslig som jag nu gjorde.
Men hela lördags kvällen tillbringa jag min tid vid en brasa och att dricka en jäkla massa te och hoppas verkligen att de skulle gå över under natten. Och samma cenarium blev de även på söndagen.
Jag hoppas verkligen in i det sista att jag skulle bli frisk tills på måndagen. Proppade i mig tabletter och en massa annat för jag ville ju verkligen inte missa denna chans att få spela från start och verkligen hjälpa grabbarna att åka upp ett par placeringar i tabellen.
Går och lägger mig runt 22:30 på söndagen men vaknar redan 02:00 kall svettig o spy färdig och ja resten får ni lista ut själva. De blev inte den natt ja hade hoppas på.
Så måndagen var då inte den gladaste dagen i mitt liv kan jag påstå.

Grabbarna gör ändå en oerhört bra insats och har 3-3 inför sista perioden. De hade även kunna varit i ledning med 2bollar om turen hade varit lite mer på våran sida. Men i sista var Helsingborg för starka och de ökade boll tempot och då tyvärr han vi ej med.
Men bara ta nya tag nu på söndag när vi åker till Göteborg för att möta "mästarna" Warberg på deras hemma plan.
Har dom lika mycket fanz där som de har i finalen på globen;)? Då kan de bli oerhört inspirerande att spela!

Nuså är man iaf på bättrings vägen! Halsen verker inte längre och febern finns inge kvar så hoppas att kunna göra en träning imorrn torsdag men de beror alldeles på hur ja mår ikväll.

Det är väl ganska mycket som skett annars sen jag skrev senaste inlägget, jätte tråkigt att Vibs damer tappa ledning med 5-1 till förlust 5-9 om ja minns rätt. Men de gäller för dom att bara ta nya tag!
Sala Silverstadens herrar i Div3 med Wallen o Borlund i spetsen verkar kamma hem den serien nu.
Köpings Damer Div1 har överraskat dom flesta och även dom själva kan jag tro genom att ta poäng mot alla topp lag. Riktigt starkt!
STORT GRATTIS till Köpings herrar som blev klara för Div3 till nästa säsong! bra gjort:)
Kungsörs herrar fortsätter att vinna nu senast mot Östra på borta plan de e starkt grabbar.
Och även deras damer har börjar vunnit igen. Lätt seger på borta plan med 5-6bollar=)
Malmabergs herrar krigar om 2a placeringen och var tvungna och vinna över Lesjöfors och de gjorde dom så med 2omgångar kvar och dom har Hagunda kvar att spela emot så finns hoppet men då äre vinst i helgen som vinner. Kan Rasmus frälsa dom nu när bror hans åkt på en otäckt skada?
Sura IBF ett lag i hjärtat mitt hoppas verkligen ni slår Finnspång till helgen och behåller eran kval plats i serien!

Var innebandy på innebandy.se idag och hittade nog något ja fick skratta åt ett par minuter. Ni ifrån Köping känner ni igen honom?=D men alla innebandy älskare lär gå in och titta på detta. http://www.innebandy.se/templates/Page____120971.aspx

Nu får det räcka för denna gång. Jag tackar för mig och hoppas ni har de bra där ute och att ni får vara friska och krya=)

Mvh/ Fredrik Åhlberg #69

Mycket har hänt.

Jag får be om ursäkt att jag inte varit inne och uppdaterat något, men har verkligen inte varit taggad för att skriva något. Varför? Jo de finns lite olika anledningar faktiskt men mycket handlar om att man vill hitta glädjen till allt och då har man även lusten att skriva här.

Vi i Västerås vann nu hemma senast mot Mullsjö, en väldigt viktig seger nu när vi ligger i botten träsket.
En annan fick tyvärr se hela matchen ifrån bänken. Det var väldigt ovanligt nu när man haft speltid i varje match hela denna säsong. Men grabbarna som fick chansen gjorde det bra ifrån sig och det fanns nog inget läge att plocka in mig.
Men självklart ville man spela nu när man gjorde comeback hemma i Västerås igen och man hade många vänner som tog sig ner till hallen och man hade hoppas efter inhoppet man gjorde mot Pixbo att det skulle kunna bli speltid men nu blev de inte så och de är bara bita ihop.

Nu väntas träning ikväll i Västerås och ska snart packa ner innebandy sakerna i väskan och bege mig mot bussen.

Annars såg jag i helgen även mitt gamla lag prestera en kanon match emot serie ledarna Sävsjö i Div2. De var riktigt roligt och se att grabbarna prestera en sån bra innebandy fortsätt på den tråden!

Nej detta får räcka de blir nog ett längre inlägg i slutet av veckan eller kanske i helgen. De visar sig!

Ha en god fortsättning.
Mvh/ Fredrik Åhlberg#69

RSS 2.0