Otroligt skön seger!

Nyss hem kommen från Tranås och vi fick åka därifrån med 3 pinnar. Känns ruskigt bra nu när även Torshälla tappade poäng i toppen.  Matchen idag vann vi pågrund av att vi gjorde ett cho helvete jobb i försvar zonen!! Vi låg nog i anfalls zonen sidår 5 min av 60 min. Sickness!!  Matchen började med att ja själv fick lura målisen och lägga in både 1-0 och 2-0 på straff "2straffar i samma period" sen reducerade dom välförtjänt till 2-1 och de resultatet stod sig perioden ut.
2a perioden händer det inte mycket mer en att dom gör 2-2 och tar verkligen över spelet men med våran försvars mur så skapar vi ändå ett antal vassa kontrings lägen men bollen ville ej in.
3e perioden startar med att de tar en önödig 2a och jag får göra 3-2, ett väldigt skönt mål när de behövdes som mest. De har säkert 90/10 i boll innehav men bollen har dom utanför vårat terratorium och de skott som kommer plockar våran Kanon målvakt robin ner. 11:31 får vi en kontring och Jocke dunkar då upp ett skott i bortre krysset, ett väldigt viktigt mål när nu tranås skapade chanser efter chanser.
Sen äre deras dags o göra mål i powerplay efter att vi åkt ut på en utvisning för en högklubba, De målet gjordes 12:38
13:55 äre dags för nästa kontring och de är då samma målskytt som tidigare Jocke dunkar in ett skott som inte ser så märkvärdigt ut men han släpper första stolpen och den går in och vilket oerhört skönt mål för nu kunde vi pusta ut lite iaf=) Vi fortsätter slita i defensiven som vi gjort hela matchen och när de står 60:00 på tavlan är det vi KUNGSÖRS IBK som står som vinnare och får åka hem med 3 pinnar i bagaget...

En stark lag insats bäddar för denna seger!!! Fast vi inte hade mycket boll innehav så var vi effektiva när lägena gavs och de ska vi ha ett stort cred för. Nu fortsätter vi på detta stuk så kan de räcka långt lr va säger du Jaska?;)

Ha en god fortsättning och tack för mig nu ska de firas vidare:)